Oprócz innowacyjnych urządzeń JazzyChips oraz Rock Dog proponujemy Państwu tradycyjny sprzęt gastronomiczny w cenach najniższych na rynku. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą

Super maszyna do waty – Produkt Polski

Wydajność: 50 wat z 1 kg cukru .

Zasilanie 12V (akumulator) lub 220 V.

Podgrzewanie: gaz propan butan (butla turystyczna).

Masa całkowita: 13 kg.

Dane urządzenia:

waga urządzenia 13 kg
misa śr.: 520mm, wys.: 160mm
misa śr.: 520mm, wys.: 160mm
zasilanie 12 V (akumulator) lub 220 V
prostownik 12V / 100W /10A (wbudowany do ładowania akumulatora)
regulacja obrotów silnika : 3-stopniowa
zawór gazowy (płynna regulacja płomienia gazu
wydajność: ok. 50-60 porcji z 1 kg cukru (5-6 porcji na minutę)
certyfikat jakosci zdrowotnej
zapalarka (iskrownik)
gwarancja 24 miesiące


GOFROWNICA

KOD PRODUKTU: 212 103
WYMIARY: 480 x 320 x 226 (h)
WAGA: 28kg
MOC/NAPIĘCIE: 1500/230 (W/V)
CENA: 1160 PLN

obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
dwie płyty żeliwne z powierzchnia nieprzywierająca
umożliwia przygotowanie jednocześnie 2 gofrów (wym. 4 x 6 kratek)
płynna regulacja temperatury od 50 do 300 oC
izolowany uchwyt
wyjmowana rynienka do zbierania nadmiaru ciasta
zabezpieczenie przed przegrzaniem

.


NALEŚNIKARKA

KOD PRODUKTU: 212 004
WYMIARY (mm): 450 x 485 x 220 (h)
WYMIARY SZUFLADY (mm): 400 x 320 x 30 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 3000/230
CENA: 1149 PLN

obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
specjalna szuflada do przechowywania przyborów
gładka powierzchnia grzewcza
płynna regulacja temperatury
bezpiecznik zabezpieczający przed przegrzaniem urządzenia
ze względu na ceramiczną powłokę płyty nie należy używać ostrych narządzi do czyszczenia
dwie płyty grzewcze o średnicy 400 mm
termostat: od 50 °C do 300 °C
drewniana szpatułka w zestawie

.

NALEŚNIKARKA PODWÓJNA

KOD PRODUKTU: 212 011
WYMIARY (mm): 900 x 485 x 220 (h)
WYMIARY SZUFLADY (mm): 730 x 320 x 30 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 2x 3000/230
CENA: 1999 PLN

obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
specjalna szuflada do przechowywania przyborów
gładka powierzchnia grzewcza
płynna regulacja temperatury
bezpiecznik zabezpieczający przed przegrzaniem urządzenia
ze względu na ceramiczną powłokę płyty nie należy używać ostrych narządzi do czyszczenia
dwie płyty grzewcze o średnicy 400 mm
termostat: od 50 °C do 300 °C
dwie szpatułki drewniane w zestawie

.

PODGRZEWACZ ROLKOWY DO PARÓWEK
– mały

KOD PRODUKTU: 268 506
WYMIARY (mm):
580 x 305 x 225 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 560/230
ILOŚĆ ROLEK (szt.): 7
CENA: 1189 PLN


obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
szybkie nagrzewanie oraz odzyskiwanie ciepła
rolki pokryte powierzchnia nieprzywierająca
wyjmowana, łatwa do czyszczenia taca ociekowa
szerokość pola użytkowego 46 cm
max. temperatura do 105 °C

.

PODGRZEWACZ ROLKOWY DO PAROWEK
– duży

KOD PRODUKTU: 268 605
WYMIARY (mm): 580 x 385 x 225 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 720/230
ILOŚĆ ROLEK (szt.): 9
CENA: 1389 PLN

obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
szybkie nagrzewanie oraz odzyskiwanie ciepła
rolki pokryte powierzchnia nieprzywierająca
wyjmowana, łatwa do czyszczenia taca ociekowa
szerokość pola użytkowego 46 cm
max. temperatura do 105 °C

.

PODGRZEWACZ DO PARÓWEK

KOD PRODUKTU: 265 000
WYMIARY (mm): 240 x 300 x 385 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 450/230
CENA: 999 PLN

urządzenie do podgrzewania parowek do Hot-dogów
obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
z regulacją mocy

.

PODGRZEWACZ DO BUŁEK

KOD PRODUKTU: 265 017
WYMIARY (mm): 240 x 300 x 365 (h)
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 120/230
CENA: 839 PLN

urządzenie do podgrzewania bułek do Hot-dogów
obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
możliwość podgrzewania 3 bułek jednocześnie


.
.
KEBAB

KEBAB GAZOWY PROFI LINE

KOD PRODUKTU: 226 001
WYMIARY: (mm) 470 x 550 x 1150 (h)
WAGA (kg): 30
NAPIĘCIE (V): 230
CENA: 3799 PLN

wykonany ze stali nierdzewnej
4 palniki
pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy
posiada wentyl bezpieczeństwa
szeroka powierzchnia grzewcza skraca czas pieczenia
u góry silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
regulacja odległości rożna od elementów grzejnych
wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz
moc palników 12 kW
długość rożna 900 mm, wkład mięsa od 50 do 80 kg

.

NÓŻ ELEKTRYCZNY DO KEBABA
PROFI LINE

KOD PRODUKTU: 267 202
WYMIARY (mm): 160 x 135 x 198 (h)
PRĘDKOŚĆ (obr./min.): 1950-2100
MOC/NAPIĘCIE (W/V): 80/230
CENA: 1099 PLN

przeznaczony do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych
ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
w zestawie: ostrzałka i ostrze ząbkowane
łatwa regulacja grubości krojenia
osłona ostrza zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
średnica ostrza 95 mm
waga: 1,25 kg
jazzychips.pl:2222/